Generelle oplysninger

Navn – BookSign
Branche – Detailhandel med bøger
CVR-nr – 41251824
Adresse – Skovmosevej 20, st. 2820 Gentofte
E-mailadresse – support@booksign.dk
Telefonnummer – 25721211

Betaling
………………………….
Levering

Hos BookSign sendes pakken med GLS-privat, GLS-Pakkeshop eller GLS-Erhverv.
Prisen forsendelse er 59kr. Fri fragt for køb på over 800kr. Alle pakker bliver sendt hver mandag. Pakken modtages 2-3 hverdage forsendelsen. Vi leverer kun i Danmark.

Fortrydelsesret

Hvis pakken beskadiges under forsendelsen, er der garanti på varen, hvis der er bevis for at beskadigelsen skete under forsendelsen.

Returnering

Der er ikke mulighed for returnering af varen, medmindre varen beskadiges under forsendelsen. På grund af signeringen i bogen, er bogen nemlig værdiforringet.

 

Reklamationsret
Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for 20 måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Skovmosevej 20 st.  2820 Gentofte
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BookSign og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på (indsæt webshop-url) er ejer af BookSign, Aske Kofoed Øvig Knudsen. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos BookSign, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@booksign.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til sofia.liva@booksign.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, hvis betingelserne herfor er opfyldt. (Indsæt: url for de nævn der er relevante for de varer eller ydelser, du sælger i din webshop.)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 11-06-2020